«ΌΡΑΜΑ μας η άριστη στοματική υγιεινή…. ΣΤΟΧΟΣ μας η διατήρηση και αποκατάσταση του χαμόγελου σας»

Η οδοντιατρική μας κλινική βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Λεωφόρου Κνωσσού 203. Είναι εύκολα προσβάσιμη καθώς εξυπηρετείται από την αστική συγκοινωνία. Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο τους εύκολα θα μπορέσουν να βρουν χώρους στάθμευσης, τόσο επί της Λεωφόρου Κνωσσού όσο και στους διάφορους δρόμους περιμετρικά της κλινικής μας.

Πρόκειται για ένα οργανωμένο χώρο που έχει διαμορφωθεί με γνώμονα την άνεση, τη σωστή λειτουργικότητα και την εξυπηρέτηση των ασθενών μας. Διαθέτουμε ένα άνετο και ευχάριστο χώρο υποδοχής για την όσο δυνατόν καλύτερη παραμονή σας σ'αυτόν. Ταυτόχρονα τα ιατρεία μας είναι κατάλληλα εξοπλισμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην υψηλής απαίτησης οδοντιατρική, διαθέτοντας άρτιο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος πληροί όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, όσον αφορά την ασφάλεια, την υγιεινή και την αποστείρωση. Παράλληλα, το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών με άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.  

Συμπληρώνοντας δέκα και πλέον χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον οδοντιατρικό χώρο και καλύπτοντας με επιτυχία τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των ασθενών μας, εκπληρώνουμε το όραμα μας για παροχή σύγχρονων, υψηλού επιπέδου οδοντιατρικών υπηρεσιών από εξειδικευμένο προσωπικό σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Με αρωγούς λοιπόν, την εξειδικευμένη γνώση, τη τεχνολογία αιχμής, την πολύχρονη εμπειρία, τη συνέπεια, την αξιοπιστία και τη καινοτομία εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια στη παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών, ενώ παράλληλα καλύπτουμε τόσο τις αισθητικές όσο και τις εξατομικευμένες ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ασθενή.


Δείτε την κλινική μας