Υπηρεσίες
Υπηρεσίες
Υπηρεσίες

 • ΑΠΟΤΡΥΓΩΣΗ Ή ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ

  Πρόκειται για μια σχετικά απλή διαδικασία όπου ο οδοντίατρος με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων (ξέστρα, υπέρηχοι, σοδοβολή,) απομακρύνει ανώδυνα και αποτελεσματικά την οδοντική πλάκα ,τη τρυγία (κοινώς πέτρα) και τις χρωστικές από τα δόντια καθιστώντας τα και πάλι υγιή.

  Περισσότερα...

 • ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ

  Ο λόγος για τα γνωστά σε όλους μας σφραγίσματα. Πρόκειται για τη πιο κοινή επανορθωτική εργασία που εκτελούν οι οδοντίατροι προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες των δοντιών που έχει προκαλέσει η τερηδόνα.

  Περισσότερα...

 • ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

  Το οδοντικό εμφύτευμα είναι μια τεχνητή μεταλλική ρίζα φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας τιτάνιο που τοποθετείται χειρουργικά στο οστό των γνάθων με σκοπό να στηρίξει ένα δόντι, μια γέφυρα ή ακόμα και μια οδοντοστοιχία. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό τρόπο αποκατάστασης των οδοντικών ελλειμμάτων ώστε να αποφευχθεί το τρόχισμα των όμορων δοντιών ή η τοποθέτηση οδοντοστοιχίας(μερική ή ολική).

  Περισσότερα...

 • ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ

  Η ενδοδοντική θεραπεία (κοινώς απονεύρωση) είναι οδοντιατρική πράξη που γίνεται για να διατηρηθεί κάποιο δόντι στον οδοντικό φραγμό του ασθενούς και να αποφευχθεί η εξαγωγή.

  Περισσότερα...

 • ΕΞΑΓΩΓΕΣ

  Εξαγωγή δοντιού είναι η απομάκρυνση ενός ή περισσοτέρων δοντιών από τον οδοντικό φραγμό.

  Περισσότερα...

 • ΛΕΥΚΑΝΣΗ

  Η λεύκανση των δοντιών είναι μια αισθητική τεχνική κατά την οποία βελτιώνουμε το χρώμα των δοντιών μας αποκτώντας έτσι ένα χαμόγελο αστραφτερό και υγιές.

  Περισσότερα...

 • ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΑ

  Ορθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία ανωμαλιών του στόματος και των γνάθων.

  Περισσότερα...

 • ΟΥΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΟΥΛΕΚΤΟΜΗ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΟΥ

  Πρόκειται για μια οδοντιατρική χειρουργική τεχνική που στόχο έχει την αναδιαμόρφωση των ούλων και εξυπηρετεί τόσο αισθητικούς όσο και θεραπευτικούς σκοπούς.

  Περισσότερα...

 • ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΙΤΙΔΑ

  Η περιοδοντίτιδα είναι μια φλεγμονώδη νόσος η οποία αποτελεί και την κύρια αιτία απώλειας δοντιών των περισσότερων ανθρώπων. Πρόκειται για μια εξελικτική-προχωρημένη μορφή της ουλίτιδας, όπου τα μικρόβια κι οι τοξίνες προχωράνε σταδιακά από τα ούλα στο οστό και στους στηρικτικούς ιστούς (περιοδόντιο) των δοντιών με αποτέλεσμα τα δόντια αρχικά να παρουσιάζουν κινητικότητα και τελικά να πέφτουν.

  Περισσότερα...

 • ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

  Η επιλογή της προσθετικής εργασίας εξαρτάται από τον αριθμό των δοντιών που θέλουμε να αποκαταστήσουμε, αλλά και από τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Στη σύγχρονη οδοντιατρική ωστόσο, υπάρχουν διάφορες τεχνικές για αποκατάσταση των απολεσθέντων δοντιών. Μερικές από αυτές είναι η γέφυρα, η μερική ή η ολική οδοντοστοιχία, το εμφύτευμα κλπ.

  Περισσότερα...